Spring naar inhoud

Wie?

Hallo,
Op dit weblog schrijf ik, Anneleen le Blom (1971), over het reizende bestaan met mijn lief Klaas (1947), als campernomaden in Europa.

Lange tijd heb ik me onvrij gevoeld in het leven. Getekend door een moeilijke jeugd deed ik me sterker voor dan ik me voelde. Als single had ik een goeie baan als gebarentolk, een lieflijk huis in renovatie en... moeite met het bestaan.

Begin 2011 klopte Klaas aan mijn hart. Een strijd tussen hoofd en hart begon… en mijn hart won. (Klik hier om meer te lezen over 'ons verhaal'.)
Door bezuinigingen werd mijn werk heel onzeker. Met een 24 jaar oudere partner besloot ik mijn verlangen te volgen om samen van de vrijheid te genieten.
Ik stopte met werken en inmiddels wonen we permanent in onze 6 meter lange hippie-camper. Onze huizen zijn verkocht. In Drenthe hebben we een stukje bos om (legaal) te kunnen verblijven, de maanden die we in Nederland zijn.

We vinden het heerlijk dat er veel tijd is voor natuur, ontspanning, bezinning, reizen en studeren en schrijven. We leven met groot bewustzijn van Moeder Aarde en het geeft voldoening om daar milieu-verantwoord mee om te gaan.
Dit levensreisblog gaat over de mooie kanten van onze manier van leven, als ook over de soms lastige dingen die zich ook tijdens deze levensreis aandienen.

Wanneer je het leuk vindt, kun je ook eens een kijkje nemen op Klaas zijn kleiblog: www.clayaway.eu