Spring naar inhoud

Wie?

Op dit weblog schrijf ik, Anneleen le Blom (1971), over mijn reis als mens door het leven, als ook over een reizend bestaan als campernomade in Europa. Met mijn lief woon ik in een hippiecamper van 6 meter.

Lange, lange tijd heb ik me onvrij gevoeld in het leven. Ik deed me sterk voor, maar voelde me slachtoffer van een traumatische jeugd. Ik was (helaas) geen liefdevol persoon, voorál niet voor mijzelf. Ik had vele maskers om mijn tekorten te verhullen.

Na jaren aan mijzelf gewerkt te hebben, overkwam me begin 2011 'het wonder': Er klopte een man aan mijn hart.
Een strijd tussen hoofd en hart begon… en mijn hart won:  Mei 2012 ben ik getrouwd met Klaas (1947).
Hoe meer ik (mijn hoofd) de controle losliet, hoe mooier het leven werd. Al snel werd het stoppen van mijn (goed betaalde) werk me in de schoot geworpen. We volgden onze wens en zijn, met mijn hondje, gaan camperen in Europa. In 2015 zijn we in de camper gaan wonen en dat beviel zo goed dat we 1,5 jaar later ons huis verkocht hebben.
In Drenthe hebben we een stukje bos om (legaal) te kunnen verblijven, de maanden die we in Nederland zijn.

We vinden het heerlijk dat er veel tijd is voor bezinning,  innerlijke groei door te lezen, bewust naar onszelf en onze relatie te kijken, erover te schrijven, te filosoferen en... te genieten. Klik hier om meer te lezen over 'ons verhaal'.
En… het leven blijft uitnodigen tot verder reizen. Daarover gaat dit blog.

Wanneer je het leuk vindt, kun je ook eens een kijkje nemen op Klaas' kleiblog: www.clayaway.eu