Spring naar inhoud

Wie?

Hallo,
Op dit weblog schrijf ik, Anneleen le Blom (1971), over het reizende bestaan met mijn lief Klaas (1947), als campernomaden in Europa.

Lange tijd heb ik me onvrij gevoeld in het leven. Getekend door een traumatische jeugd deed ik me sterker voor dan ik me voelde. Als single had ik een goeie baan, vriendschappen en een lieflijk huis in renovatie, maaar nogsteeds moeite met het bestaan.

Begin 2011 klopte Klaas aan mijn hart. Een strijd tussen hoofd en hart begon… en mijn hart won. (Klik hier om meer te lezen over 'ons verhaal'.)
Door bezuinigingen werd mijn werk onzeker. Met een 24 jaar oudere partner besloot ik mijn verlangen te volgen om van elkaar en de vrijheid te genieten.
Ik stopte met werken en onze 6 meter lange hippie-camper werd ons thuis, reizend door Europa. Onze grote huizen zijn verkocht. In Drenthe hebben we een klein atelier in een recreatie-bos, waar we de maanden in Nederland verblijven.

We vinden het heerlijk dat er veel tijd is voor natuur, studeren , bezinning en schrijven. Het is vervullend om daar te zijn waar het léven klópt. We zijn ons zeer bewust van onze verbondenheid met moeder aarde en het geeft ons voldoening om milieu-verantwoord met haar om te gaan.
Dit levensreisblog gaat over deze bijzondere manier van leven, en ook over lastige dingen die zich soms aandienen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaas heeft een kleiblog:
www.clayaway.eu